Oversigt alle hold 22-23

 

SÆSONSTART: Uge 36

Vi har 8 Linedance-hold  i Hundested . Læs indholdet på dem herunder, og vælg det/de hold du synes passer dig bedst.

(du kan altid ringe til din instrúktør med spørgsmål)

 Inger: 28104656 Mona: 28402416 Bente: 61181493

MANDAGE:

BEGYNDERE 17.30 - 19.00: Instruktør Mona Leth

For dig der aldrig har danset linedance, eller blot har gået en enkel sæson og synes du har brug for en sæson mere på begynder holdet, så du får helt styr på dine grundtrin.

BEGYNDER PLUS 19.00 - 20.30: Instruktør Mona Leth

For dig som har gået 1 sæson eller 2. Vi gennemgår dansene grundigt. Vi danser på High beginner og Easy improver niveau.

 ONSDAGE: 

COUNTRY-HOLD 1. 16.15 -17.45: Instruktør Mona Leth

Vi danser udelukkende til skøn countrymusik, blandet niveauer, mest improver. Nye og gamle danse. Mange lidt gamle danse fra tidligere sæsoner, som stadig er populære. Men vi lærer også nogle nye - dog ikke så mange - og tempoet er ikke sådan særligt vildt og voldsomt... Vi nyder mest musikken og de danse vi kender. Nye dansere er også velkomne - efter nogen tid vil du være kommet "ifat" os og vi tager altid hensyn, da vi jo gerne vil have nye med på holdet.

COUNTRY-HOLD 2: 17.45 - 19.15: Instruktører Inger Danø og Mona Leth

Vi danser udelukkende til skøn countrymusic, og niveauet er cirka Improver og Easy Intermediate. Nye og gamle danse, uden at vi går vildt mange vægge på de gamle, og på dette hold lærer vi en ny som minimum hveranden gang, og sikrer os hen ad vejen at de alle sidder godt i benene.. 

LETØVET HOLD 19.15 . 20.45 : Instruktører Inger Danø- og Mona Leth

For dig der har danset mindst et par/tre sæsoner, og har rimeligt godt styr på grundtrin, og ret hurtigt kan lære nye danse. Improver og Easy Intermediate er niveauet på dette hold. Vi lærer som minimum en ny hveranden gang og holde liv i en del af de "gamle" fra forrige sæsoner.

TORSDAGE:

HYGGENISTERNE 15.45 - 17.15: Instruktør Bente Andersen

For dig der har danset mindst 1 sæson, og har lidt  fornemmelse for grundtrin.Lette danse i moderat tempo.Vi holder god lang kaffepause og har fokus på social samvær og glæde.

OLDIES 17.30 - 19.00: Instruktør Bente Andersen

Blandet niveau (men i den lidt højere ende): fra improver til intermediate... Gamle, gode skønne danse vi har savnet...

ØVEDE 19.15- 20.45: Instruktør Bente Andersen

For dig der har danset i flere år, og har fuldstændig styr på grundtrin, og relativt hurtigt kan lære nye trin og serier.Vi danser på high improver/intermediate niveau og for det meste til popmelodier.