BEGYNDER PLUS (Niveau 2) : 19.00 - 20.30: Instruktører Mona Leth og Inger Danø

For dig som har gået 1 sæson eller 2 på begynderholdet. Vi gennemgår dansene grundigt. Vi danser på High beginner og Easy improver niveau.

 ONSDAGE: 

LETØVET 16.30 - 18.00  (Niveau 3): Instruktører Mona Leth og Inger Danø

MELLEM-ØVET (niveau 4): 18.00 - 19.30 : Instruktører Inger Danø og Mona Leth

For dig som kan dine grundtrin ret godt, har nogenlunde let ved at lære nye danse, gerne med lidt fart og tempo på.. eller en smuk night-club eller vals. Vi udlærer på Improver, og High Improver-niveau.

ØVET HOLD (Nivea 5) 19.30 . 21.00: Instruktører Inger Danø- og Mona Leth

For dig der har danset mindst et par/tre sæsoner, og har godt styr på grundtrin, og ret hurtigt og ubesværet kan lære nye danse. Easy Intermediate og Intermediate er niveauet på dette hold. Vi lærer som minimum en ny hveranden gang og holde liv i en del af de "gamle" fra forrige sæsoner, samt træner hele tiden dem vi har lært. Målet er at få dem ned i fødderne uden brug af "en væg"... LINEDANCE I HUNDESTED - OPSTART SÆSON 24-25 I UGE 36.

MANDAG DEN 1. SEPTEMBER OG ONSDAG DEN 3.SEPTEMBER.Mandage:

HYGGE-HOLD 14.00 - 16.15 (niveau 1 OG 2) Instruktør Mona Leth

Lidt langsomme - og lette - danse... hygge, langsom og grundig gennemgang og masser af dejlig musik. Nye, såvel som ældre danse tages op. Et nogenlunde godt kendskab til grundtrinene forudsættes for at være på dette hold.

BEGYNDERE 17.30 - 19.00 (Niveau 1)  Instruktører Mona Leth og Inger Danø

For dig der aldrig har danset linedance, eller blot har gået en enkel sæson og synes du har brug for en sæson mere på begynder holdet, så du får helt styr på dine grundtrin.

 

På dette hold går du hvis du har danset et par år på begynder og/eller begynderplus, har nogenlunde styr på dine grundtrin, og kan lære en dans ved relativ grundig gennemgang. Vi danser på Easy-Improver-niveau og improver-niveau , samt en del af de ældre kendte danse.

Del siden